4 Ağustos 2009 Salı

Bülent sözünü tuttu!!!

Bülent Uygun... Namı değer asker Bülent. Fenerbahçe'de oynarken attığı gollerden sonra yaptığı asker selamı ile ünlüydü. Son 2-3 yıldır Sivasspor'da yakaladığı başarı sayesinde değil Türkiye'de Avrupa'da konuşulan bir teknik direktör haline geldi. Ama ego mu diyelim, başarı mı diyelim insanları zaman zaman bozabiliyor :)

Sivasspor bugün Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı rövanşına çıkıyor. Bir anda aklıma geldi bu hikaye :) Bülent Uygun, 02 Mart 2009 'da bir panelde, Sivasspor'un Avrupa Kupalarına katılması halinde başarılı olur mu gibisinden bir soruya aşağıdaki cevabı vermişti:

"Elbette bizi eleştirmek isteyenler olacaktır. Ancak şunu söyleyeyim: Biz 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz."

Bu lafı Galatasaray'ın 6-0'lık Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da 8-0'lık Liverpool yenilgilerine göndermede bulunmak için söylemişti :) Ama gel gör ki 5 ay sonra yani geçen hafta Anderlecht deplasmanında 5-0 yenilince kendi söylediği sözü doğrulamış oldu. Aman bugün 7 olmasın da :) Yazık...

Hiç yorum yok: