1 Şubat 2009 Pazar

Aragones ve Alex üzerine...

Aragones ve Alex... G.Antep maçı 1-1 berabere bitti, gene statta kahrolduk. Aklıma stattan çıkarken bu resim geldi... Sabırsızlandım çok, eve gideyim de yazayım diye... Resimde bir taraf nasıl babacan değil mi? Diğeri de sevildiğini sanan yağız delikanlı... Biri İspanyol, diğeri Brezilyalı...

Alex, Alex, Alex... Onunla başlamak istiyorum... Yaşım çok değil, ama iyi bir futbol kültürüm var diye düşünüyorum. Hatta futbol bilmeyi bırak, konular üzerinde objektif yorumlar yapabilen bir iradem olduğunu çok iyi bilirim. Bu adam yıllardır Fenerbahçem 'de... Oynadığı karşılaşma sayısı 300 'ün üzerinde ve attığı gol-asist sayısı oynadığı maç sayısı kadar... Bu ne demek, her maça 1-0 önde başlıyorsun demek... Her zaman formda olması beklenemez, her zaman gol atması, her zaman asist yapması beklenemez... Öyle olsa zaten Fener'de ne işi var, gider Galaksispor 'da oynar :) Ama adam yıllarını vermiş bu takıma, nice destanlara imza atmış, nice maçlarda ipten almış, nice goller atmış veya attırmış... Ne karakterli ki diğer takım taraftarları bile saygı duymuş, sevmiş... Efsane olmuş bu ulu çınarın tarihinde... Bu adam her zaman her türlü desteği hak eder... Sen kimsin ki Aragones?


Ve Aragones... Hep söylendi takımdaki bu Brezilyalılara takık olduğu... Ya sen ne yaptın bu takım için??? Ne verdin ki? Kimsin ki böyle kararlar verebiliyorsun? He bir de ikide çocuğun var bu takımda, aldırdın ama sende değil alanda kabahat!!! Biri Euro 17.000.000.- değerinde bonservis bedeli ödediğin, yılda Euro 4.000.000.- 'da cebine koyduğun... Futbolcu mu, kadın tüccarı mı belli değil! Sahaların Küçük Emrah 'ı... Diğeri de sahada 6 dk. kaldı gene, ikinci oldu bu sezon... Yaşı 33!!! Çıktı takımı 10 kişi bıraktı... Ulan ben o sahada olsam, kolum bacağım kopsa ayrılmam!!! Josico mu hasikko!!! desem... Gerçekten soğuttunuz tribünleri kendinize... Hadi hepiniz sekerek gidin buralardan, ne olur? Ne olur biri görsün bu durumu artık, yeter!

Hiç yorum yok: