2 Mayıs 2009 Cumartesi

"El Classico" 'ya saatler kala...

İki günlük nadastan :) sonraa işşşte Cumartesi, işte El Classico keyfi... İspanya liginin ilk 2 sırasını paylaşan Barça ve Real Madrid zirve için kapışacak. Barça rahat, 4 puan öndeler... Bu nedenle Real Madrid saldıracak ve mutlak kazanmak isteyecektir. Bu nedenle hafta içindeki Barça - Chelsea maçının monotonluğu olmayacaktır :)

Ronaldo, bu ara BJK 'nin gündeminde... İnşallah alırlar da lige biraz renk gelsin. Maldonado ve Josico gibi takozları takımlarına alanlar utanır biraz :) Neyse, Ronaldo zamanında hem Barça'da, hem de Real Madrid'de oynamıştı. Bu maç öncesinde iddialı bir yorumu var:

"Kalbim Real Madrid'le. Oğlum da Real Madrid'i tutuyor ve kazandıklarında ikimiz de çok mutlu oluyoruz. Bu maçı da 2-0 kazanacaklar. Goller Raul ve Sergio Ramos'tan gelecek. Hatta Ramos kornerden gelen topu kafayla ağlara gönderecek."

Bu da sahtekarmış. :) Efsane Barça bu maçı 2-1 alır gibi geliyor bana... Barça, Barça, Barça... Dünyadaki benliğimin Fenerbahçe'den sonraki en büyük hayali... Maç 21:00'de, NTV 'de, hemde Ercan Taner anlatımıyla...

Hiç yorum yok: